Rektör Prof. Dr. Demirdağ, İletişim Fakültesi’ni Ziyaret Etti

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, üniversitede ziyaretlerini sürdürüyor. İletişim Fakültesi’nde akademik personel ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Demirdağ,  akademisyenlerin sorunlarını dinledi, çözüm yollarına dair istişarelerde bulundu.

Elbirliği ile üniversiteyi bugün bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak arzusunda olduklarını söyleyen Rektör Demirdağ, Kesikköprü Kampüsü’nde geçen yıl faaliyete geçen İletişim Fakültesi binasının yanına yeni fakültelerin kurulacağı müjdesini de verdi.

Ayrıca Demirdağ, çevre düzenleme çalışmalarıyla buranın zamanla büyük bir kampüse dönüşeceğini ve ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Toplantıda, İletişim Fakültesi’nin ihtiyaçları ve eksiklerin giderilmesi gibi hususlar konuşuldu. Rektör Demirdağ, akademisyenlerden gelen sorulara yanıt verdi.

Prof. Dr. Aydın Çelik, İletişim Fakültesi Hakkında Bilgi Verdi
Toplantıda ilk olarak söz alan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Çelik, İletişim Fakültesi’nin 2016-2017 öğretim dönemi boyunca gerçekleştirdiği akademik ve idari çalışmalarla ilgili sunum yaptı. Bilimsel araştırma projelerinden bahseden Prof. Dr. Çelik fakültenin teknik düzeyde gelişimi için gerekli ihtiyaçların giderilmesi noktasında taleplerde bulundu.

Akademik kurulun ardından, İletişim Fakültesi uygulama alanlarında incelemelerde bulunan Rektör Demirdağ, çalışmalarla ilgili Dekan Çelik’ten bilgi aldı. Fırat Haber Merkezi, TV Stüdyosu ve Film Atölyesi ile ilgili altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Rektör Demirdağ, fakültenin yemekhanesini de ziyaret ederek burada yemek servisi hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Demirdağ fakülte kantinine de giderek burada bulunan öğrencilerle kısa bir süre sohbet etti. Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ son olarak fakülteye yeni yapılan spor alanları ile peyzaj düzenlemesini de inceleyecek fakülteden ayrıldı.