İletişim Fakültesi Dekanlığı, Medya Grubunu Ziyaret Etti

İletişim Fakültesi Dekanlığı'nın Medya Grubunu Ziyareti

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Aydın Çelik Kanal 23, Kanal Fırat, Kanal E ve elazigsonhaber.com’u ziyaret etti.
Kanal Fırat, Kanal E ve www.elazigsonhaber.com internet haber sitesi; Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Çelik ve fakülte idarecilerini ağırladı. Dekan Çelik değerlendirmesinde, “Çalışmaları yerinde gördük. Gurur duyduk, memnun olduk” dedi.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Çelik, Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tamer Kavuran, Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Feridun Nizam ve Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Recep Bağcı Kanal Fırat, Kanal E ve www.elazigsonhaber.com internet haber sitesini ziyaret etti.
Dekan Çelik, beraberindekilerle birlikte medya grubumu birimlerini tek tek gezerek bilgi aldı.

“Medya Sektörüyle İşbirliği Yapacağız”
Dekan Çelik ziyarette gerçekleştirdiği değerlendirmede ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ziyaretimizin amacı dış paydaşlarla, fakülte arasındaki iletişimi, ilişkiyi, görüş alışverişini güçlendirmektir. Temennimiz bundan sonra bu tür alakaların, ilişkileri, gidiş gelişlerin daha da artması. Gençlerimizin iletişim alanında daha iyi yetişmesi için iş birliğine gidilmesi amaçlanmaktadır. Bu bakımdan da teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Gurur duyduk, memnun olduk”
“Çok nezih, çok yeni teknoloji ile kurulmuş bir Kanal Fırat ile karşılaştık” diyen Dekan Çelik, “Çalışmaları yerinde gördük. Gurur duyduk, memnun olduk. Bizim öğrencilerimizin bu gibi mekanlarda staj yapması çok önemli. Biz bu mekanların ne kadar donanımlı ne kadar artar, iyi olursa bu bizim içinde bir avantaj. Bizim öğrencilerimizin bu sahada yetişmesi açısından son derece kayda değer buluyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Arş.Gör. Hatice ERTÜRK