İletişim Fakültesi dış paydaşlarıyla buluştu

FÜ İletişim Fakültesi dış paydaşlarıyla buluştu

İletişim Fakültesi Dekanlığı tarafından dış paydaşlar toplantısı düzenlendi.
Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen dış paydaşlar toplantısı İletişim Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya fakülte öğretim üyeleri, bölüm başkanları ve Elazığ’daki medya sektörünün temsilcileri katıldı. İletişim fakültesinin, sektör temsilcileriyle olan ilişkisini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, öğrencilerin mesleki anlamda bilinçlendirilmesini artırmak, meslek gruplarıyla olan ilişkilerini güçlendirmek ve meslekteki isimlerden tecrübe paylaşımı yapılmasını sağlamakla ilgili konular görüşüldü.

Toplantının açılışında FÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Çelik, fakültenin stratejik planı, uygulama birimleri, yapılan etkinlik faaliyetleri ve personel hakkında bilgi vererek iletişim sektörünü etkileyecek konular hakkında basın mensuplarının da değerli görüşlerinin dikkate alınacağını ifade etti.
Yaklaşık iki saat süren toplantıda paydaşların görüş, beklenti, önerileri alınarak ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak yapılması gerekenler değerlendirildi.

Haber: Arş. Gör. Hatice ERTÜRK