Uzaktan Eğitim Duyurusu (GÜNCELLENDİ)

Değerli Öğrenciler;

Bütün dünyanın içerisinde bulunduğu pandemi döneminde, Coronavirüs (COVID-19) nedeniyle olağanüstü şartlar yaşanmaktadır. Bu süreçte, Ülkemizde de eğitimin kesintiye uğramaması için 23 Mart 2020 tarihinden itibaren teorik derslerimizin öğretimi Fırat Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi alt yapısı üzerinden gerçekleştirilecektir. Halen uzaktan öğretim ile yürütülmekte olan dersler aynı şekilde devam ederken; öğrenci becerilerini arttırmaya yönelik uygulama, laboratuvar, staj vb. etkinlikler dışındaki tüm dersler yeni bir açıklama yapılıncaya kadar uzaktan öğretim ile yürütülecektir. Uygulama Önlisans, lisans ve lisansüstü öğretimlerin hepsini kapsayacaktır.

Derslerini uzaktan öğretim platformuna taşıyacak öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve süreçte rol alan bütün idari personellerimiz, ortaya çıkabilecek problemleri en aza indirebilmek için birbirlerini destekleme ve fedakârlıkla çalışmak durumundadırlar. Süreçten kaynaklı bu uygulamada herkesin desteğini beklemekteyiz.

İnternet erişimi, bilgisayar veya mobil donanım ihtiyacı konularında öğrencilerimizin zaman zaman yaşayacağı zorluklar olabilir. Öğretim elemanı – öğrenci etkileşimini sürekli sağlayabilecek farklı etkinlikleri mevcut öğrenme yönetim sistemlerimiz üzerinden sağlayacağız.

1. İLETİŞİM FAKÜLTESİ'NDE, BLACKBOARD PLATFORMU ÜZERİNDEN UZAKTAN EĞİTİM YAPILACAKTIR.

Sisteme giriş bağlantısı için linke TIKLAYINIZ.

Eğitim videosu için linke TIKLAYINIZ.

2. Uzaktan Eğitim Platformlarına erişimde kullanacağınız “Kullanıcı adı” ve “Şifreniz” Öğrenci İşleri Bilgi sistemi (OBS)’ye girişte kullandığınız bilgilerle aynı olacaktır.

Son Güncelleme: 24 Mart 2020, Saat 11.30