Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 2019-2020 Yaz Dönemi Staj Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’ne zorunlu stajını gerçekleştirmek için başvuruda bulunan öğrencilerimizin staj evrakları bölümümüz staj komisyonu tarafından incelenmiş olup, ön değerlendirme sonuçları aşağıdaki listede ilan edilmiştir. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

RTS STAJ ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2019-2020 yaz döneminde staj yapacak öğrencilerimizin aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmesi gerekmektedir:

1- Öğrencilerimizin, yayımlanan listeden staj yapacakları kurum/kuruluş adlarını kontrol etmesi gerekmektedir. Listede ismi yer almayan öğrencilerimizin, mfsonmez@firat.edu.tr  e-mail adresine bildirimde bulunması gerekmektedir.

2- Öğrencilerimiz, 10 Ağustos 2020-18 Eylül 2020 tarihleri arasında 30 iş günü olan zorunlu stajlarını yapmakla yükümlüdürler. Bir işte çalışan öğrencilerimiz, bu durumlarını staj tarihleriyle çakıştırmamalıdır.

3- Staj yükümlülüğü olan ve devlet memuru olarak çalışan öğrencilerimizin, devlet memuru olarak çalıştıklarını gösteren belgelerini stekatas@firat.edu.tr adresine bildirmeleri gerekmektedir.

4- Staj dönüş belgelerinin eksiksiz olarak 21 Eylül - 10 Ekim 2020 tarihleri arasında staj sorumlularına teslim edilmesi gerekmektedir.

5- “Sesli Medya İçerik Dosyası” ve “Görüntülü Medya İçerik Dosyası” çalışmalarının ise en geç 18 Eylül 2020 tarihine kadar mfsonmez@firat.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimize stajlarında başarılar dileriz…